Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbított szupersztárjával a Real Madrid! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított sztárjával, Vinicius Júniorral.

(Photo by Florencia Tan Jun/Getty Images)

A még mindig csak 23 esztendős labdarúgót 2017 nyarán igazolta le a “Királyi Gárda” a Flamengo csapatától 45 millió euró ellenében, de az üzlet csak 2018 nyarán, Vinicius 18. születésnapját követően lépett életbe. A brazil szélső azóta fokozatosan egyre meghatározóbb szereplőjévé vált a Real Madridnak, amellyel az elmúlt 5 évben két bajnoki címet, egy Király-kupát, egy Bajnokok Ligáját, egy Európai Szuperkupát, két klubvilágbajnokságot, valamint két Spanyol Szuperkupát nyert. A 23 éves játékos a Real Madrid mezét eddig 235 alkalommal ölthette magára, amelyeken 62 gólt és 67 gólpasszt jegyzett.

Vinicius Júnior korábbi szerződése a most futó idény végéig volt érvényes, amelyet most további 3 évvel, azaz 2027 nyaráig toldottak meg a felek. A sajtó értesülései szerint a brazil játékos új kontraktusába egy egymilliárd eurós kivásárlási záradék is bekerült.