Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: újabb sztárjával készül szerződést hosszabbítani a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese szeretne szerződést hosszabbítani középpályásával, Eduardo Camavingával.

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid együttese nemrég hosszabbított szerződést sztárjával, Vinicius Júniorral. A sajtó értesülései szerint a “Királyi Gárda” a közeljövőben egy másik támadójával, Rodrygoval is új megállapodást szeretne kötni, valamint a legfrissebb beszámolók alapján Eduardo Camavinga is közel van ahhoz, hogy megújítsa a szerződését a fővárosi alakulattal. A spanyol sajtó értesülései szerint a francia középpályás jelenlegi, 2027 nyaráig érvényes szerződését további két évvel fogják megtoldani a felek, valamint Camavinga fizetésén is emelni fognak. Az források szerint Camavinga is hajlik a hosszabbítás felé, így nemsokára a Real Madrid hivatalosan is bejelentheti, hogy újabb fiatal sztárjukat láncolták magukhoz hosszú évekre.

Eduardo Camavinga 2021 nyarán 31 millió euró ellenében igazolt a Real Madridhoz a Rennes csapatától. A madridi klub mezét azóta 113 alkalommal ölthette magára, amelyeken 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.