Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: heteken belül aláírja új szerződését a Juventus kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese mindenben megegyezett középpályásával, Manuel Locatellivel a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images)

Hosszú ideje számol be arról az olasz sajtó több forrása is, miszerint a Juventus vezetőségének feltett célja, hogy szerződést hosszabbítsanak meghatározó játékosukkal, Manuel Locatellivel. A hírek szerint az utóbbi hetekben a felek pozitív tárgyalásokat folytattak, aminek következtében már csak formalitás, hogy mikor jelentik be a hosszabbítást. Locatelli 2021 nyarán két évre került kölcsönbe a Juventushoz, akik ezt követően a szerződésben foglalt kötelező vásárlási opciónak megfelelően 30 millió eurót fizettek érte a Sassuolonak. A 25 éves játékos eleinte nem találta a helyét Allegri rendszerében, de mostanra kirobbanthatatlan elemévé vált a Juventus középpályájának. Locatellit a jelenlegi szerződése 2026 nyaráig köti a torinói együtteshez, amit a hírek szerint a felek két évvel, azaz 2028 nyaráig fognak megtoldani, továbbá a játékos fizetését is meg fogják emelni. A beszámolók alapján a hivatalos bejelentésre a következő hetekben fog sor kerülni a klub részéről.

Manuel Locatelli a Juventus színeiben eddig 102 alkalommal lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 8 gólpasszig jutott. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.