Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: a sportigazgató nem finomkodott a kupa-blama után! – képpel

Mint ismert, a Bayern München óriási meglepetésre a harmadosztályú Saarbrücken ellen máris búcsúzott a Német Kupa küzdelmeitől. A bajorok bánatát meglehetősen diplomatikusan fogalmazta meg Thomas Tuchel vezetőedző, akivel ellentétben a Bayern sportigazgatója, Christoph Freund kevésbé finomkodott a találkozó másnapján.

 

“Egyszerűen elfogadhatatlan ami történt! Nincsenek szavak minderre!” – fogalmazott a klubvezető a Sport1-nek adott nyilatkozatában.

“Számomra felfoghatatlan, hogy lehet annyira rosszul futballozni egy egész félidőn át, mint azt ahogyan mi tettük az első játékrészben… Akarat, szenvedély, sebesség és agresszivitás nélkül egyetlen ellenfél ellen sem lehet versenyképes ma már! Hatalmas a csalódottságunk!” – tette még hozzá Freund, aki minden bizonnyal ébresztőt is akart fújni a csapatnál, hiszen a Bayernre hétvégén a német bajnokság (Bundesliga) csúcsrangadója vár (Der Klassiker) a Borussi Dortmund ellen, idegenben.

A bajorok bánata egyébként érthető, hiszen a rekordbajnok a 2019/20-as szezon óta nem nyert Német Kupát, ráadásul az elmúlt idényben is meglehetősen korán, a negyeddöntőben búcsúzott a csapat a Freiburg ellen.