Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvannak az angol Ligakupa negyeddöntőjének párosításai

Szerda este lezajlottak az angol Ligakupa, azaz a Carabao Kupa nyolcaddöntőjének küzdelmei, így kialakult a legjobb nyolc csapat mezőnye és azoknak a párosításai. 

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Newcastle United a Chelsea-hez utazik az angol Ligakupa negyeddöntőjében, miután Eddie Howe gárdája mindkét manchesteri klubot kiütötte a sorozatból. A Newcastle a City elleni győzelmet követően Miguel Almiron, Lewis Hall és Joe Willock góljait követően 3-0-ra nyert a United ellen az Old Traffordon. A Szarkák most a Stamford Bridge-en az ötszörös győztes Chelsea-vel találkoznak, amely Benoit Badiashile és Raheem Sterling találatainak köszönhetően kényelmesen legyőzte a Championshipben szereplő Blackburn együttesét.

A West Ham jutalma az Arsenal elleni 3-1-es győzelemért a Liverpool lesz, amely Darwin Nunez vezérletével 2-1-re legyőzte a Bournemouth-t. Az Everton pedig a Fulham ellen lép majd pályára.

Az negyeddöntőben az angol harmad és másodosztályból is lesz egy-egy csapat a Port Vale és a Middlesbrough személyében. Így az elődöntőben biztosan ott lesz egy csapat az alsóbb osztályokból is.

A negyeddöntő mérkőzéseire a december 18-i héten kerül sor.