Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb Szuperliga: a hosszabbításban mentett pontot a Topolya a Crvena vendégeként – videóval

A szerb bajnokság (Szuperliga) 8. fordulójának szerda esti találkozóján a címvédő Crvena zvezda és az előző idényben második Topolyai SC találkozott egymással…

 

A Crvena zvezda és a vajdasági Topolyai SC összecsapása izgalmas végjátékban 1-1-es döntetlenre végződött. A mérkőzés nagy részében a belgrádiak fölényben játszottak, de hiába volt több helyzetük, képtelenek voltak betalálni. A TSC hősiesen őrizte a gól nélküli döntetlent, miközben veszélyes ellentámadásokat vezetett. A 84. percben megtört a jég, és egy hatalmas kapu előtti kavarodás végén a csereként pályára lépő Aleksandar Katai fejelte be közelről a Crvena vezető gólját. A vendégek azonban nem mondtak le a pontszerzésről, hanem a végsőkig próbálkoztak. Ennek a 91. percben lett meg az eredménye, amikor Milovanovic tovább csúsztatott labdájából Ifet Djakovac ugrott ki és lőtte be az egyenlítő gólt.

A TSC értékes pontot vitt el a Crvena félelmetes otthonából, így a harmadik helyen továbbra is öt ponttal van lemaradva a másodiktól, míg a bajnokságot változatlanul a veretlen Partizan Beograd vezeti.

Crvena zvezda – Topolyai SC 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Katai (84.), ill. Djakovac (90+1.)

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore