Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: decemberben még az USA-ba utazhat a csapat! – sajtóhír

Spanyolországi beszámolók szerint az FC Barcelona azok után, hogy december 19-én lejátssza utolsó idei bajnoki találkozóját az Almeria ellen, nem kezdi meg téli pihenőjét, hanem elutazhat az Amerikai Egyesült Államokba.

A hírek szerint a Barca egy hírverő mérkőzést készül játszani az USA-ban, december 21-én, a mexikói Club América ellen, Dallasban.

A találkozót a több mint 82.000 néző befogadására alkalmas AT&T stadionban rendeznék, abban az arénában, amelyet a Barca már nagyon jól ismer, hiszen az elmúlt nyáron is játszott már itt az amerikai túráján, egészen pontosan a Real Madrid elleni El Clásicón.

A spanyol lapok beszámolójából kiderül, hogy a klub a hírverés mellett némi plusz bevételt is remél az összecsapástól.

Érdekesség, hogy a katalánok számára az elmúlt években nem új keletű dolog, hogy akár az őszi, akár a tavaszi idény végeztével még bevállalnak plusz mérkőzést és az azzal járó utazást. 2022 májusában Ausztráliába utazott a csapat, ahol az ausztrál bajnokság legjobbjai ellen lépett pályára.

A hírek szerint a Barca képviselői javában tervezik már, miképpen lehetne hivatalosan is tető alá hozni a decemberi dallasi barátságos találkozót.