Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbított védőjével a Real Sociedad! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Aihen Munozzal.

(Photo by David S.Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Real Sociedad együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményben jelezte, hogy sikerült megállapodniuk saját nevelésű játékosukkal, Aihen Munozzal a közös folytatásról. A balhátvédnek ugyanis a most futó idény végén járt volna le a szerződése a csapatnál, de ezt a felek most megtoldották további 3 évvel, egészen 2027 nyaráig. A vezetőség döntése nem volt meglepő, hiszen Munoz 2018-as debütálása óta évről-évre egyre fontosabb szereplővé vált a védelemben, az idei szezonban pedig a kölcsönben érkező Arsenal játékost, Kieran Tierneyt is maga mögé tudta szorítani. A hivatalos bejelentést követően a csapat edzője, Imanol Alguacil is elmondta, hogy nagyon boldog Munoz hosszabbítása miatt, mivel így ezen a poszton még hosszú évekig rendelkezésére áll egy biztos pont, akire bátran építhet.

Aihen Munoz a Real Sociedad színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 122 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólig és 4 gólpasszig jutott.