Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Styles: “Jó érzés a nemzeti együttessel meccseket nyerni”

A magyar válogatott középpályása egy angol forrás részére adott interjúban saját helyzetéről és a magyar válogatottról is beszélt…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A magyar válogatottban játszó Callum Styles a Sky Sportsnak adott interjúban említést tett a magyar csapat közelgő Eb-kvalifikációjáról:

“Nagyszerű élmény olyan futballisták mellett játszani, mint például Szoboszlai Dominik. Ő egy igazi szupersztár. Mindenki tudja, hogy neki különleges képességei vannak, és ezzel ő is tisztában van. Úgy vélem, jó csapatunk van. Jó érzés a nemzeti együttessel meccseket nyerni, remélhetőleg ott leszünk a 2024-es Európa-bajnokságon is. Legközelebb Bulgáriával játszunk idegenben, ott szeretnénk is bebiztosítani a kijutást, utána pedig kezdődhet az ünneplés.”

A harmadosztályú Barnsley játékosa nyáron szeretett volna másodosztályú csapathoz szerződni, bár több csapattal kapcsolatban állt, végül nem jött össze a váltás. Styles maradt a League One-ban is a csapatával, de reméli, hogy feljuthatnak a Championshipbe.

“Korábbi idényekben szárnyvédőként játszottam a bal oldalon, néha a középpálya közepén szerepeltem. Most bejátszom a tizenhatosok közötti területet, s van, amikor tízes poszton is számítanak rám. Úgy érzem, kicsit nagyobb szabadságot kapok, hogy előrefussak, és helyzeteket alakítsak ki” – árulta el a szerepköréről.

“Az volt a legidegesítőbb, hogy a sérülésem előtt jól teljesítettem. Talán az volt az egyik legmélyebb pont a karrieremben, mert bizonyítani szerettem volna a Millwallban. Végül ebből is felálltam, és most újra jól megy” – tette hozzá a korábbi sérüléséről.

Styles csapata jelenleg az ötödik helyen áll az angol harmadosztályban, a Barnsley három pontra van a második, automatikus feljutást érő helyen található Oxford Unitedtől.