Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Boca Juniors: “Egy álom összeomlott…”

A Fluminense hosszabbítás után 2-1-re megnyerte a Boca Juniors ellen a Libertadores-kupa döntőjét a Maracanában…

(Photo by Ricardo Moreira/Getty Images)

A Boca Juniors vezetőedzője, Jorge Almirón a Fluminense elleni elvesztett döntő után csalódottan értékelt:

“Egy álom összeomlott. Sajnálom azt a rengeteg szurkolót, aki elkísért bennünket, bízott a sikerben és nem sikerült nyernünk. A második félidőtől jól játszottunk és bebizonyítottuk, hogy miért vagyunk itt, megnyerhettük volna a döntőt.”

Az áprilisban kinevezett 52 éves tréner munkáját már eddig is sok kritika érte házon belül, mivel a Boca mindkét idei argentin bajnoki kiírásban várakozáson alul szerepel(t). Az általános vélekedés szerint Almirón leginkább a csapat Libertadores-kupa-menetelésének köszönhette, hogy megtarthatta az állását, ám a kupa döntőjét nem tudták megnyerni. Ráadásul a mérkőzés hevében több lecserélt játékosa is jól láthatóan dühös volt a döntésével, és a hírek szerint az öltözőben is több játékosa a tréner ellen fordult.

“Tisztában vagyok vele, hogy ez egy nagy klub, ahol meg kell felelni az elvárásoknak. Meglátjuk, mit hoz a jövő” – tette hozzá a tréner a helyzetével kapcsolatos találgatásokról.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!