Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az emberrablóknak üzent a Liverpool hőse

A Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Luton Town ellen az angol bajnokság (Premier League) 11. fordulójában…

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

A Liverpool hosszabbításbeli egyenlítő góljának szerzője, Luis Díaz borzalmas időszakon megy keresztül, miután hazájában elrabolták a szüleit. A mérkőzés után a kolumbiai szélső édesapja elrablóinak üzent:

“Ma nem mint játékos beszélek, hanem Luis Manuel Díaz fiaként. Elrabolták az édesapámat, a családunk tartóoszlopát. Kérem az ENL-t (Nemzeti Felszabadító Hadsereget), hogy engedjék szabadon az édesapámat, amilyen hamar csak lehet! Kérem a nemzetközi szervezeteket, hogy dolgozzanak a kiszabadításán, hogy ismét szabad lehessen. Minden perccel egyre jobban aggódunk, nincsenek szavak, amik le tudnák írni a szörnyű érzéseinket. Könyörgöm, azonnal engedjétek szabadon az édesapámat, tiszteletben tartva az integritását!”

“Szeretnék köszönetet mondani minden kolumbiainak és a nemzetközi közösségeknek a támogatásért, amit adnak” – tette hozzá a 26 éves labdarúgó.

Díaz közel két éve áll a Mersey-partiak alkalmazásában, ez idő alatt rendre a csapat legjobbjai közé tartozott, 59 tétmérkőzésen 15 gólt szerzett.