Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: újabb kulcsjátékosával hosszabbított a Real Madrid! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy újabb kulcsjátékosával állapodott meg a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Florencia Tan Jun/Getty Images)

Vinicius Jr, Rodrygo és Eduardo Camavinga után ismét egy olyan játékosával hosszabbított szerződést a Real Madrid együttese, aki még hosszú évekig a csapat fontos láncszeme lehet. A “Királyi Gárda” ugyanis a mai nap folyamán bejelentette, hogy sikerült Federico Valverdével is megállapodniuk a közös folytatásról. Az uruguayi középpályás korábbi szerződése 2027 nyaráig kötötte őt a spanyol fővárosba, ezt toldották meg most a felek további két évvel 2029 nyaráig.

Federico Valverde 2018 nyarán került fel a Real Madrid felnőttei közé, ahol fokozatosan egyre meghatározóbb szerepet harcolt ki magának a középpályán. A 25 éves játékos eddig 220 mérkőzésen ölthette magára a klub mezét, amelyeken 19 gólig és 18 gólpasszig jutott. A csapatnál eltöltött 6 éve alatt eddig 9 trófeát emelhetett a magasba.

A hírek szerint a közeljövőben még várható a  Real Madrid részéről újabb szerződéshosszabbítási bejelentés, ugyanis a források alapján Éder Militaoval is élénken tárgyalnak egy új kontraktusról.