Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Grzelak: “Az eddigi legfontosabb győzelmünk volt”

A Fehérvár 1-0-s győzelmet aratott a Ferencváros ellen, így a korábban sokat botladozó együttes pozitív szájízzel mehetett a kéthetes bajnoki szünetre…

A Fehérvár márciusban kinevezett vezetőedzője, Bartosz Grzelak a Sportalnak adott interjúban összegezte az eddigi szerepvállalását:

“Azt hiszem, mondhatjuk, hogy a Ferencváros legyőzése volt az eddigi legnagyobb győzelem a csapatnál, de az biztos, hogy az egyik legfontosabb  volt. Szerencsére azért többször is nyertünk, több emlékezetes pillanatot is megéltünk, van miből választani. Említhetném például az első magyarországi meccsemet, ha nem verjük meg a Honvédot, könnyen lehet, hogy a végén mi estünk volna ki. Remekül érzem magam a bőrömben. Az elmúlt hetekben feszített volt a tempó, egyik meccs követte a másikat, de szép győzelmeket arattunk. Látom a fejlődést a csapaton, jó érzéseim vannak a jelent, illetve a jövőt illetően.”

“Ezt nézhetjük innen is, onnan is. Ha innen nézzük, jó formának örvendünk, ahogy mondani szokás, flow-ban vagyunk, és nyilván azt szeretnénk, ha minél tovább tartana ez a folyamat. Másfelől azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy olykor szükség van némi lazításra is – ez a periódus lehetőséget ad arra, hogy a játékosok mentálisan és fizikálisan is kipihenjék magukat kicsit. A felkészülést most úgy alakítjuk, hogy a jövő hétvégi, Kecskemét elleni meccsen minden szempontból frissek legyünk” – mondta el a mostani szünetről.

“Az első benyomásom az volt, hogy nincs identitása a Fehérvárnak, azt láttam, hogy ugyan tizenegy játékos egy időben van a pályán, de azt is, hogy nem együtt, nem egymásért futballoznak. Az első naptól fogva hittem abban, hogy ezen tudok változtatni, és ma már talán kijelenthetem, hogy sikerült” – szögezte le Grzelak.

A legutolsó hat bajnokijából ötöt megnyerő Fehérvár az aktuális szünetet az NB I-es tabella negyedik helyén tölti.