Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra edzésbe állt a magyar válogatott játékosa

Az elmúlt hónapok sorozatos sérülései és megpróbáltatásai után közeleg a Németországban játszó magyar középpályás visszatérése…

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

Az Union Berlin magyar válogatott középpályása, Schäfer András a közösségi oldalán tett közzé egy edzésen készült fotót magáról, melyhez a 90 százalékot írta, vagyis vélhetően ilyen állapotban érzi magát, így sokan úgy számolnak, hogy közeleg a játékos várva várt visszatérése.

A 24 esztendős labdarúgót tavaly novemberben fáradásos törés miatt kellett megműteni, januárban térhetett vissza a pályára, azonban mindössze két találkozón játszott és máris újra problémákat tapasztalt, két hónapot ismét kihagyott. Schäfer az újabb kihagyás után három meccsen ismét pályára lépett, kétszer csereként, majd kezdőként, ám hamar kiderült, hogy továbbra sincs százszázalékos állapotban. A bajnokság utolsó fordulóiban már nem léphetett pályára, az orvosi vizsgálatokat követően pedig kiderült, hogy újabb műtétet kellett végre hajtani, melyet követően még azóta sem tért vissza.

Schäfer a 2023-2024-es idényben még egyetlen mérkőzésen sem léphetett pályára, csapata a Bajnokok Ligája csoportkörére sem tudta nevezni őt, és egyelőre Marco Rossi sem számolhatott vele a magyar válogatott keretében.