Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLSZ: “Hosszú távon, folyamatosan jó teljesítményt nyújtott a magyar válogatott”

A magyar válogatott a Bulgária elleni 2-2-es döntetlennel biztosan kvalifikálta magát a jövő nyári Európa-bajnokságra…

Az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő az M1 aktuális csatornának adott interjújában dicsérte a magyar válogatott által az elmúlt években elvégzett munkát:

“Nem arról van szó, hogy egy-egy kiugró eredmény született az elmúlt időszakban, hanem hosszú távon, folyamatosan jó és egyenletes teljesítményt nyújtott a magyar válogatott. Ennek megvoltak az eredményei pontokban is és ez vezetett oda, hogy a csoportja élén áll jelen pillanatban, reméljük, hogy így marad vasárnap estére is.”

“Az volt az egész dologban a legszomorúbb, hogy nem lehettek ott a szurkolók a stadionban a csapat mellett, az elmúlt időszakban megszokhattuk, hogy a magyar válogatott mérkőzésein rendre telt ház van és nagyon sok szurkoló kíséri el az együttest a külföldi mérkőzésekre is. Példátlan, sportszerűtlen és kirívó volt a nemzetközi futballban, ahogy a szervezése zajlott ennek a mérkőzésnek” – szögezte le a mérkőzés helyszíne körüli közjáték kapcsán.

Amint a szóvivő elárulta: konkrétan a felkészülést ez nem zavarta, a csapat körül dolgozóknak viszont sok álmatlan éjszakát okozott.

A magyar válogatott az utolsó – már tét nélküli – Eb-selejtezőjét vasárnap 15 órától Montenegró ellen vívja a Puskás Arénában.