Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: kiderült a pontos diagnózis Vinícius sérülésével kapcsolatban!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán tette közzé a pontos diagnózist a brazil válogatottnál megsérülő játékosával, Vinícius Júniorral kapcsolatban.

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, Vinícius Júniort a Kolumbia elleni világbajnoki selejtező 27. percében kellett lecserélni sérülés miatt, amit követően a játékos úgy nyilatkozott, hogy combsérülést szenvedett, és minden bizonnyal nem léphet majd pályára a brazil válogatott következő, Argentína elleni meccsén. Nos a Real sztárjának jóslata beigazolódott, sőt jóval rosszabb eredményt kapott az orvosoktól. A vizsgálatokat követően ugyanis a Real Madrid együttese hivatalos közleményben tudatta a diagnózist, mely szerint a 23 éves szélső bal combhajlítójában találtak egy szakadást, ami kihatással van az inak mozgására a combjában. Noha pontos felépülési időt nem közöltek, a hírek szerint Vinícius ebben a naptári évben már nem léphet pályára, és nagyjából két hónapot fog igénybe venni a rehabilitációja.

A Real kulcsjátékosa már nem először kényszerül hosszabb kihagyásra ebben az idényben, a szezon elején egy hónapig volt harcképtelen egy hasonló sérüléssel. Carlo Ancelotti számára viszont egyre nehezebb a helyzet, hiszen Vinícius mellett Camavinga, Tchouameni, Éder Militao és Courtois is hosszabb kihagyásra kényszerül, míg Kepa Arrizabalaga és Jude Bellingham a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzéseken nem léptek pályára apróbb sérülések miatt.