Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: jó hírek érkeztek Jude Bellingham sérüléséről

Jó hírek érkeztek a Real Madrid idei legjobbjának állapotáról, Jude Bellinghamről, azonban még nem biztos, hogy a hétvégén képes lesz pályára lépni.

 (Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madrid középpályása, Jude Bellingham visszatért a csapat edzéseire, de versenyt fut az idővel, hogy képes legyen pályára lépni a hétvégi, Cadíz elleni összecsapáson.

A 20 éves angol játékos a múlt héten tért vissza a klub létesítményeibe, miután vállsérülés miatt visszalépett a Málta és Észak-Macedónia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő angol válogatott keretéből.

A középpályás kedden már a csapattársaival edzett, majd a konditeremben és a fizioterapeuták mellett folytatta a munkát, mivel célja, hogy minél hamarabb elérje a korábbi fittségét.

Bellinghamnek november 5-én, a Rayo Vallecano elleni döntetlennel végződő mérkőzés elején ugrott ki vállat egy kellemetlen esést követően. A Braga elleni Bajnokok Ligája-győzelem alkalmával még a keret tagja tudott lenni, de nem lépett pályára, majd a Valencia ellen már a keretbe se került be.

Csatlakozott hozzá Dani Ceballos is, aki szintén visszatért az edzésekhez, miután a válogatott szünet előtt kihagyta csapata legutóbbi hat mérkőzését. Kepa Arrizabalaga is szeretne visszatérni a Cadíz elleni mérkőzésre. A kapus is már újra edzésben van, de még nincs 100 százalékos állapotban. Joselu szintén teljesen fitt, annak ellenére, hogy a csatár vasárnap nem lépett pályára a spanyoloknál Grúzia ellen, keddre pedig szabadnapot kapott. Dani Carvajal szintén pihenőt kapott kedden, miután a Grúzia elleni találkozót teljes egészében végigjátszotta.