Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Sikerként kell elkönyvelnünk a döntetlent”

A Manchester City és a Liverpool 1-1-es döntetlent játszott az angol bajnokság (Premier League) szombati rangadóján…

(Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images)

A Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp a lefújás után elárulta, hogy csapata a második félidőben képes volt javulni, és elégedett volt az egy ponttal:

“Ha igazán jól játszottunk volna, akár nyerhettünk is volna. Ugyanakkor nem véletlen, hogy szinte lehetetlen nyerni a Manchester City otthonában. Képesek voltunk helyzeteket kialakítani, de nem elég gyakran. Biztos vagyok benne, hogy tudunk ennél jobban is játszani, de értékes tapasztalatokat szereztünk. Mondtam a fiúknak a félidőben, képzeljétek el, milyen lenne, ha jól játszanánk. Egy kicsit meg kellett nyugodnunk, emellett azzal, hogy Trent Alexander-Arnoldot más pozícióba helyeztük védekezésben, plusz Szoboszlai és Szalah a második félidőben lezárta a megfelelő területeket, sokkal stabilabbá váltunk.”

“Látva azt, hogy hol tartunk most a csapat építésében, sikerként kell elkönyvelnünk a döntetlent. Nincs miért panaszkodnom” – tette hozzá a szakember.

Amíg ez a két csapat döntetlent játszott egymással, az Arsenal győzött, így az “Ágyúsok” ugrottak a bajnokság élére, egy ponttal megelőzve a második City-t és kettővel a harmadik Poolt.