Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Vitinha szerint a PSG nem akarnak bosszút állni a Newcastle ellen

Kedd este a Paris Saint-Germain a Newcastle Unitedet fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában. Az előző összecsapásukon a párizsiak csúnyán kikaptak, így most itt lenne az esély, hogy bosszút álljanak, de Vitinha szerint szó sincs erről.

(Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images)

A Paris Saint-Germain középpályása, Vitinha ragaszkodik ahhoz, hogy a Newcastle elleni keddi visszavágó előtt nem a bosszú jár a fejében.

A Ligue 1 bajnokai Eddie Howe csapatát fogadják a Parc des Princes-ben, miután a csapatok korábbi mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedtek a St. James’s Parkban.

“Azt hiszem, sokat beszélgettünk a Newcastle-meccs után”

– magyarázta Vitinha a hétfői sajtótájékoztatón.

“Ők voltak a csúcson azon az estén. Nehéz meccs volt, és tudjuk, hogy holnap is így lesz. De ami engem és a csapatot illeti, tényleg a holnapi meccsre fogunk koncentrálni. Az első mérkőzés után talán lesz egy kis plusz előnyünk a győzelemhez, de mi mindig nyerni akarunk”

Ha a PSG holnap nyer, az AC Milan pedig kikap a Borussia Dortmund otthonában, akkor a francia bajnok megpecsételheti a továbbjutást a verseny egyenes kieséses szakaszába, egy teljes csoportkörrel a vége előtt.

“Tudjuk, hogy holnap továbbjuthatunk, de csak a mérkőzésünkre koncentrálunk. A kvalifikációhoz mindenképpen nyerni kell. Arra fogunk koncentrálni, amit az edző elvár tőlünk. Meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést, hogy jó helyen legyünk ebben a csoportban. Koncentráltnak kell lennünk, 100%-ot kell nyújtanunk, és tiszteletben kell tartanunk az edző elképzeléseit. Ha ezt tesszük, akkor az eredmény is jönni fog.”

– hangsúlyozta Vitinha.

A PSG kedd este 21:00-kor lép pályára a Newcastle United ellen a Bajnokok Ligájában a Parc des Princes-ben.