Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bruno Fernandes: “Garnacho túl sok Cristiano Ronaldo-videót néz”

Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United 3-0-ra győzte le az Evertont idegenben az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában. Az első gólt Alejandro Garnacho szerezte, ami nem akármilyen találat volt. Csapattársa, Bruno Fernandes Cristiano Ronaldo korábbi megmozdulását vélte benne felfedezni. 

(Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Alejandro Garnacho egy fantasztikus ollóval köszönt be az Evertonnak a mérkőzés 3. percében, ami megadta az alaphangulatot csapatának, a Manchester Unitednak a győzelemhez.

Csapattársa, a portugál Bruno Fernandes azzal viccelődött a mérkőzés után, hogy Garnacho biztosan “túl sok Cristiano Ronaldo-videót nézett”. A fiatal argentin látványos, akrobatikus ollója úgy tűnik, hogy honfitársa, Ronaldo híres Juventusban szerzett hasonló góljára emlékeztette.

“Ez elképesztő! Valami, ami nem evilági, azt hiszem”

– mondta a United középpályása.

“Valószínűleg túl sok Cristiano-videót nézett! Mindannyian tudjuk, hogy nagy rajongója. Még hosszú út áll előtte ahhoz, hogy olyan legyen, mint Cristiano, de jó úton halad efelé. Valami különleges akar lenni a labdarúgás világában, és szerintem megvan hozzá a képessége, de azért ennél a gólnál többet kell még tennie ezért!”

Garnacho sohasem titkolta, hogy korábbi manchesteri csapattársa, Cristiano Ronaldo a példaképe, amit mi sem tükrözött jobban, minthogy ezután a gólja után is a portugál híres gólörömével ünnepelt.