Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: Pep Guardiola megerősítette, mikor tér vissza Kevin De Bruyne

Kedd este a Manchester City az RB Leipzigot fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a csapat menedzsere, Pep Guardiola jó híreket közölt középpályása, Kevin De Bruyne állapotáról, más játékosaival kapcsolatban azonban már nem volt ilyen optimista.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola megerősítette, hogy Kevin De Bruyne várhatóan januárban visszatér a pályára. A belga középpályás combsérülés miatt nem játszhat, mióta csapata első Premier League-meccsén megsérült.

“Kevin De Bruyne felépülése nagyon jól halad. Úgy tűnik, hogy december végén vagy az új év elején már visszatérhet, szóval boldog új év lehet mindenki számára”

– nyilatkozta a menedzser a Bajnokok Ligája mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Guardiola azonban mér “nem ilyen optimista” a csapat további sérültjeivel kapcsolatban, mivel nem hiszi, hogy bármelyik sérült játékosa is játékra alkalmas lesz az RB Leipzig elleni keddi BL-összecsapáson.

A Citynek jelenleg több sérültje is van, Mateo Kovacic, Matheus Nunes és Jack Grealish is kihagyta a hétvégi, Liverpool elleni 1-1-es döntetlent. John Stones, aki szombaton csak a kispadon volt, viszont javulófélben van.

“Ma délután az edzés után meglátjuk, mi lesz a sérülésekkel kapcsolatban. Nem vagyok optimista, hogy néhány ember visszatérhet, de majd meglátjuk. Szerintem ugyanazok lesznek, akik a Liverpool ellen is játszottak. Stones egyre jobban van, ő lehet, hogy kap néhány percet, de majd meglátjuk.”

– mondta Guardiola.

A Manchester City kedd este 21:00-kor lép pályára az RB Leipzig ellen a Bajnokok Ligájában az Etihad stadionban.