Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Az elmúlt mérkőzéseken összesen 8 pontot veszítettünk el”

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia vendégeként a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 14. fordulójában…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics véleménye szerint csapata két pontot elhullajtott a Puskás Akadémia ellen:

“Először is szeretnék gratulálni a hazai csapatnak és a játékosaimnak is, jól játszottak. Az első félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, gólt is szereztünk, de muszáj volna a meccs vége felé is hasonló koncentráltsággal lennünk. Ezen kívül, ha lehetőségünk van rá, be kell biztosítanunk a győzelmet. Két pontot elveszítettük ma. A második félidőben 15 percig nem mi irányítottuk a játékot, ezen kívül az történt a pályán, amit elvárok.”

“Ha már a mérkőzést elemezzük, bonthatjuk apró részletekre. 1-1 után minden gyors támadásvezetésünket az ellenfél apró faltokkal tördelte. Nem gondolnám, hogy elveszítettük teljes mértékben a fókuszt a második félidőben, viszont 1-1 után a Puskás Akadémia védői nagyon rendezetten helyezkedtek. Nem kockáztattunk eleget. Voltak kapura lövéseink, de ilyenkor több hit kell abban, hogy ezek a lövések be is mehetnek. Az elmúlt mérkőzéseken összesen 8 pontot veszítettünk el, ami a Ferencváros számára igen megrázó. Ezen javítanunk kell a jövőben” – szögezte le a szerb szakember.

“Ha egy olyan fontos mérkőzést játszik az ember, mint a ma esti, akkor csakis arra koncentrálhat. Vannak kiváló embereink a stábban, akik már vasárnap este a Csukaricskire tudnak összpontosítani, de mi csak a Puskás elleni mérkőzés után kezdhetjük el a felkészülést. Egy ottani győzelem fontos a számunkra, hiszen hozzásegíthet minket egy esetleges továbbjutáshoz” – válaszolta a fradi.hu érdeklődésére a közelgő, Csukaricski ellen Ekl-meccs kapcsán.