Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé: “Nehéz ezt az eredményt elfogadni, annyi gólszerzési lehetőségünk volt”

Kedden késő este a Paris Saint-Germain 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Newcastle Uniteddal, így még nincs meg a biztos továbbjutást érő helye a franciáknak, azonban saját kezükben van a sorsuk.

(Photo by Franco Arland/Getty Images)

A PSG támadója, Kylian Mbappé csalódottan nyilatkozott a döntetlent követően, ugyanis elmondása szerint máskor ezeket a meccseket megnyerik. Azonban nem szabad csüggedni és a Borussia Dortmund otthonában győzni mennek, hogy csoportelsőként jussanak tovább. Továbbá elmondta, hogy részben az ő felelőssége is az, hogy ma nem nyert a csapata.

“Nehéz ezt az eredményt elfogadni, annyi gólszerzési lehetőségünk volt. Az ilyen meccseket normál esetben megnyerjük, de ilyen a futball, hogy hiába vagy jobb mégsem biztos, hogy nyersz. Ez történt ma este is. Csoportelsők szeretnénk lenni, így Dortmundba győzni megyünk” – mondta a mérkőzésről a francia csatár.

“Gólokat kell lőnöm, ez az én feladatom. A csapatért tehettem volna ma este többet is, mert sok lehetőségem volt, de most nem tudtam több gólt szerezni. A Bajnokok Ligájában gólt kell szerezned, amikor esélyed adódik rá. Rengeteg lehetőségünk volt, de csak büntetőből tudtunk betalálni” – folytatta Mbappé önkritikusan.

Az F-csoport jelenlegi állása:

Standings provided by Sofascore