Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: háromgólos hátrányból állt fel az Inter idegenben – videóval

Elképesztő fordulatokat hozott a Benfica és az Inter összecsapása Portugáliában, az olasz csapat háromgólos hátrányból tudott pontot csenni a hazaiaktól…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Egészen megdöbbentő játékot mutatott a Benfica hazai pályán a nap egyik legígéretesebb rangadóján, hiszen a portugál sereghajtó az Európa-ligában való indulásért is foggal-körömmel küzdött az Inter ellen, amelynek egy parádés mérkőzés lett az eredménye, 3-3 góllal az eredményjelzőn.

Az első félidőben a Benfica űrfutballt játszott, úgy tűnt, hogy az Inter nagyon csúnya pofonba szalad bele Portugáliában, Joao Mario már az ötödik percben ünnepelhetett, majd megtette ezt a 13., illetve a 34. perc folyamán is, így hozva sokkos állapotba mind a vendég játékosokat, mind pedig a vendég szektort egyaránt. Joao Mario élete egyik legjobb félidejét produkálta, ennek köszönhetően a Benfica pedig hatalmas magabiztossággal mehetett a félidei pihenőre.

A második játékrészben azonban magához tért az Inter, Arnautovic már az 51. percben megszerezte a szépítést, majd Frattesi az 58. percben hozta vissza a reményeket, hogy Sanchez a hajrát megelőzően, a 72. percben egyenlítsen ki, így okozva igazi eufóriát az olasz drukkerek számára.

A fordítás ugyan elmaradt, az Inter Milan szurkoló azonban ennek ellenére sem fogják elfelejteni ezt a mérkőzést egyhamar.

Az Inter így a tabella második helyén tanyázik, a Real Sociedad mögött, ugyanannyi ponttal a birtokában, mint a spanyol meglepetéscsapat.

Benfica – Inter  3-3 (3-0)
Gólszerzők: Joao Mario (5.13.34.) ill. Arnautovic (51.) Frattesi (58.) Sanchez (72.)
Kiállítás: – ill. –

Benfica: Anatoliy Trubin, Nicolás Otamendi, António Silva, Morato, Fredrik Aursnes, Rafa Silva, João Neves, Florentino Luís (Orkun Kökcü), Casper Tengstedt (Petar Musa), João Mário, Ángel Di María (Tomás Araújo).

Internazionale: Emil Audero, Stefan de Vrij (Federico Dimarco), Francesco Acerbi, Yann Bisseck, Kristjan Asllani, Davy Klaassen (Nicolò Barella), Davide Frattesi, Carlos Augusto, Matteo Darmian (Juan Cuadrado), Marko Arnautovic (Marcus Thuram), Alexis Sánchez (Lautaro Martínez).

Real Sociedad – Salzburg  0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Kiállítás: – ill. –

A D-csoport eredményei és további programja:

Benfica – Inter 3-3
Real Sociedad – Salzburg 0-0

Az A-csoport aktuális állása:

 

Standings provided by Sofascore