Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Határozott céljaink vannak”

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) hullámvölgybe kerülő Ferencváros az Európa-konferencialiga csoportkörében a Csukaricski vendégeként lép pályára…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics a Csukaricski elleni összecsapás előtti sajtótájékoztatóján bizakodóan nyilatkozott az esélyekről:

“Határozott céljaink vannak, és ezekhez tartjuk is magunkat. Az utóbbi időben rendre jó teljesítményt nyújtottunk, de a győzelmek elmaradtak. Holnap egy kemény összecsapás vár ránk, egy kemény ellenféllel szemben. Már többször is elmondtam, hogy ez a csoport Európa Liga-szintű, minden csapat a saját stílusában játszik, és ez alól a Csukaricski sem kivétel. Rendkívüli koncentrációra lesz szükség, ez most a legfontosabb feladatunk. Azt is fontos kiemelni, hogy szinte mindig a legapróbb részletek döntenek, ezért minden eshetőségre és forgatókönyvre felkészültünk. Természetesen szeretnénk minél több gólt szerezni, de először a saját kapunkat kell biztosítanunk. Ebből építkezve pedig megvan az a sebességünk és kreativitásunk a támadójátékunkban, amely hozzásegíthet minket a minél jobb gólkülönbséghez. Ellenfelünk ráadásul szinte tét nélkül játszik, így nyugodtabban léphetnek pályára holnap este.”

“Külön motiváció számomra, hogy a szülővárosom, Nis közelében lépek pályára, sok rokonom és ismerősöm is a helyszínen lesz majd.  Az elmúlt két napban sokat készültünk a találkozóra, hiszen a továbbjutás érdekében győznünk kell. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni a három pontért” – tette hozzá a zöld-fehérek szerb csatára, Alekszandar Pesics.

A Ferencváros a következő Ekl-mérkőzését csütörtök este 21 órától vívja a Csukaricski otthonában.