Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Niké Liga: idegenbeli döntetlennel folytatta szereplését a DAC – videóval

A szlovák bajnokságban (Niké Liga) hullámzóan szereplő FC DAC 1904 együttese szombaton a közvetlenül mögötte helyet foglaló Besztercebánya vendégeként lépett pályára…

 

Az FC DAC 1904 együttese egy küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlent ért el a Besztercebánya otthonában. A szakadó esőben és így mély talajú pályán az első félidőben a csapatok inkább a körülményekkel küzdöttek, képtelenek voltak veszélyesek lenni. A második játékrész során egyre jobban kirajzolódott a hazai csapat fölénye, a szerdahelyiek inkább a védekezésére és az eredmény megőrzésére összpontosítottak. Mindez sikerült a lefújásig, ugyanis nem született találat a 90 perc alatt. A DAC így az ötödik helyen megtartotta kétpontos előnyét mostani ellenfelével szemben, és a csapat sorozatban az ötödik meccsét vívta meg veretlenül.

A csallóközi gárda kispadján a közelmúltban kinevezett Xisco Munoz az első mérkőzésén győzelmet, a másodikon döntetlent regisztrált. A DAC magyar légiósai közül Vitális Milán 62 percet töltött a pályán, az első félidőben sárga lapot kapott, Damir Redzic nem lépett pályára, Csinger Márk pedig a súlyos sérülése miatt hiányzott.

Besztercebánya – FC DAC 1904 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore