Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb meghatározó játékos sérült meg! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy megsérült a csapat jobbhátvédje, Dani Carvajal.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Mostanság nincs szerencséje a Real Madrid csapatának a sérülések terén. A “Királyi Gárdánál” az elmúlt időszakban számos fontos játékos esett ki hosszabb-rövidebb időre sérülések miatt, de ez a lista most tovább bővült. A Granada ellen megnyert hétvégi bajnokin ugyanis Dani Carvajal sérült meg, akit a félidőben kellett lecserélnie Carlo Ancelottinak. Az olasz mester később elmondta, hogy Carvajal fájdalmat érzett a bal lábában, ezért kellett változtatnia a kezdő összetételén. Azóta az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a jobbhátvédnek egészen pontosan a talpemelő izma sérült meg, de pontos felépülési időt nem közöltek.

A spanyol sajtó értesülései szerint ugyanakkor nagyjából egy hónapos kihagyás vár a rutinos védőre, aki így 4 bajnokiról, egy BL-meccsről és egy Király-kupa találkozóról fog hiányozni. A források alapján Carvajal ideális esetben az Atletico Madrid elleni rangadón térhet vissza január 10-én, a spanyol Szuperkupa elődöntőjében.