Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: összeesett a csapatkapitány, félbeszakadt a mérkőzés

Drámai körülmények közt szakadt félbe az angol bajnokság (Premier League) egyik szombat délutáni találkozója, miután egy játékos összeesett a pályán…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Az 58. percben 1-1-es állásnál félbeszakadt a Bournemouth-Luton Town angol bajnoki mérkőzés, miután a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer váratlanul összeesett a pályán.

A játékost azonnal orvosi ellátásban részesítették, a játékoskijáróban látták el, miközben a csapatokat a játékvezető beküldte az öltözőbe. Nem sokkal később a hazai egyik orvosa azt közölte, hogy a játékos éber és reagál a környezetére. A játékvezető a mérkőzést hivatalosan is félbeszakította, szombaton nem fogják folytatni.

Ami igazán ijesztő, hogy Lockyerrel már nem először történt hasonló eset, ugyanis a 29 éves walesi labdarúgó május végén a Championship playoff döntőjében is összeesett a pályán. Akkor néhány napot kórházban töltött, szívműtétet hajtottak végre rajta, és júniusban engedélyezték a pályafutása folytatását. Minden bizonnyal a mostani esetet követően tüzetes vizsgálatoknak fogják alávetni őt.