Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

André Onana: “Fél év alatt nem lehetek a BL legjobb kapusából a világ legrosszabbja!”

A Manchester United szezonja tele van hullámvölgyekkel a jelenlegi szezonban. A Vörös Ördögök új kapusa, André Onana sem nyújt az érkezése óta konstans jó teljesítményt, de a hálóőr úgy gondolja, hogy minden változni fog, és nem lehet, hogy a tavalyi BL-szezon legjobb kapusa fél év alatt a világ legrosszabbja lett.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

A Manchester United kapusa, André Onana azt mondja, elégedetlen a nyári átigazolása óta nyújtott teljesítményével, de úgy véli, idővel ő és a klub is javulni fog.

Onana 51+4 millió euróért érkezett az Interből, de több hibája is volt már a szezon eleje óta, amiért folyamatos kritika éri a játékost.

A 27 éves hálóőr az Inter egyik legjobbja volt tavalyi szezonban, különösen a Bajnokok Ligája-döntőben,  de ezen a héten semmit sem tudott tenni annak érdekében, hogy a United ne végezzen a BL-csoportja utolsó helyén, és már az idény első felében kiessen az európai tornákról.

“Nagy ambíciókkal érkeztem ide”

– mondta Onana a Sky Sportsnak.

“Mindent meg akartam nyerni. De a dolgok rosszul alakultak, és a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretném. De pozitívnak kell maradnom. Ha az eddigi teljesítményemről kell beszélnem a Unitednél, nem vagyok boldog, mert tudom, hogy sokkal, de sokkal jobbra is képes vagyok. Tudom, hogy jobban is tudom csinálni, mint ahogy most, mert a futball csak pillanatokból áll, és változni fog. És amikor minden megváltozik, újra a legjobbak leszünk. Azt akarjátok mondani, hogy hat hónap alatt a Bajnokok Ligája tavalyi szezonjának legjobb kapusa a világ legrosszabbja lett? Nem! Ahogy az elején is mondtam, minden csak átmeneti. Tudom, hogy minden rendben lesz. Ha nem ma, akkor majd holnap. És ha nem holnap, akkor holnapután.”

A Manchester United a BL-ből való kiesés után vasárnap délután a Liverpool otthonába látogat a Premier League-ben.