Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: José Mourinho előbb becserélte, majd bő negyed óra után lecserélte honfitársát! – képpel

Legutóbb José Mourinho és a labdaszedő esetéről mi is beszámoltunk, az AS Roma trénere most csapata a Bologna ellen (0-2) elveszített vasárnap kora esti bajnokiján is igazolta, hogy stílusa utánozhatatlan (…)

 

Történt ugyanis, hogy 1:0-ás Bologna vezetésnél Mourinho a szünetben becserélte a nyáron nagy reményekkel igazolt honfitársát, Renato Sanchest (…) A korábbi portugál Európa-bajnok játékosnaksán aztán bő negyed órával később Mourinho úgy látta, már nincs helye a pályán, és mivel már a 62. percre megduplázta előnyét a hazai csapat, Mourinho lehívta a pályáról az edző döntése előtt – érthető módon – döbbenten álló Renato Sanchest.

A Paris Saint-Germain kölcsönjátékosát az az Edoardo Bove váltotta, aki egyébként hasonló poszton is futballozik mint Sanches – Mi ez, ha nem Mourinho sajátos kifejezése annak, hogy nem volt elégedett játékosával?!

Moruinho nem lenne Mourinho, ha a lefújást követően nem zárta volna rövidre a kérdést…
“Sajnálom Renatot, hiszen 18 perc alatt lejönni a pályáról egy játékosnak sem egyszerű. Elhiheti mindenkit, hogy edzőként sem könnyű meghozni egy ilyen döntést. Talán 3 vagy 4 alkalommal történt velem hasonló a karrierem során.” – fogalmazott Mourinho

 

Az ominózus esetről videó is napvilágot látott már azóta: