Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szívmegállása volt a Luton csapatkapitányának

Ahogyan arról beszámoltunk, az angol bajnokság (Premier League) szombati játéknapján félbeszakították a Bournemouth-Luton Town mérkőzést…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Az 58. percben 1-1-es állásnál félbeszakadt a Bournemouth-Luton Town angol bajnoki mérkőzés, miután a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer váratlanul összeesett a pályán.

A labdarúgónak megállta a szíve, de még a stadionban meg tudták őt menteni, és már stabil állapotban szállították kórházba. Lockyer állapotáról az esti órákban a Luton adott tájékoztatást:

“Orvosi személyzetünk megerősítette, hogy csapatkapitányunknak a pályán hirtelen szívmegállást szenvedett, de a hordágyon fekve már magánál volt. A stadionban további kezelésben részesült, amiért még egyszer köszönetet mondunk mindkét fél orvosi csapatának. Tomot kórházba szállították, ahonnan megnyugtathatjuk szurkolóinkat, hogy állapota stabil, és jelenleg további vizsgálatokon vesz részt, családja pedig az ágya mellett van. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a támogatást, az aggodalmat és a Locksnak küldött szeretetteljes üzeneteket.”

A 29 éves walesi labdarúgó május végén a Championship playoff döntőjében is összeesett a pályán. Akkor néhány napot kórházban töltött, szívműtétet hajtottak végre rajta, és júniusban engedélyezték a pályafutása folytatását. Minden bizonnyal a mostani esetet követően tüzetes vizsgálatoknak fogják alávetni őt.