Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: gólpasszal tért vissza a magyar válogatott játékosa

Az angol harmadosztályú bajnokság (League One) szombati játéknapján a két magyar válogatott játékost foglalkoztató csapat mérte össze tudását egymással…

 

Az angol harmadosztály két playoff-ra pályázó csapatának egymás elleni mérkőzésén a Barnsley hátrányból fordítva aratott 2-1-es győzelmet a Stevenage ellen. A vendégek már a negyedik percben lépéselőnybe kerültek Luther Wildin találatával,a zonban az első félóra végén a Barnsley kiegyenlített, miután a kisebb sérülése után visszatérő Callum Styles előkészítéséből John McAtee volt eredményes. A magyar válogatott 23 esztendős védekező középpályása idénybeli 16. bajnoki pályára lépésén a három gólja mellett már a második asszisztját jegyezte. Az 1-1-es félidei eredmény után a szünetet követően a Barnsley egyre nagyobb erőfeszítést tett a győztes gólért. A hazaiak végül húsz perccel a vége előtt újból betaláltak, Herbie Kane gólja pedig három pedig eredményezett a javukra.

A Barnsley ezzel a győzelemmel a hetedik helyen mindössze két pontra megközelítette a nála kettővel több mérkőzést játszó Stevenage-t, amely az utolsó playoff-helyet birtokolja.

Amíg a hazaiak soraiban a gólpasszt is adó Styles kezdőként 85 percet játszott, addig a vendégeknél Hegyi Krisztián ismét cserekapus volt, szeptember óta egyetlen bajnokin sem védhetett.

Barnsley – Stevenage 2-1 (1-1)
Gólszerzők: McAtee (31.), H. Kane (70.), ill. Wildin (4.)

Standings provided by Sofascore