Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi fia szívesen csatlakozna a válogatott stábjához

A magyar válogatott szövetségi kapitányának hazánkban sportoló fia a nagy álmáról mesélt…

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi Magyarországon, a Genesys-OSC Újbuda csapatában vízilabdázó fia, Simone Rossi az M1 aktuális csatornának elárulta, hogy szívesen csatlakozna egyszer édesapja stábjához:

“Én is futballoztam, édesapám tartott nekem edzéseket 10 éves koromig, de aztán azt tanácsolta, jobban tenném, ha másik sportágat választanék magamnak. Hat évvel ezelőtt B licences edzői képesítést szereztem, emellett elvégeztem a mérkőzéselemző tanfolyamot is. Sokat tanulok, hogy valóra váltsam egyik nagy álmom, hogy édesapám edzői csapatában dolgozhassak.”

“Amióta édesapám Magyarországra érkezett, óriási tisztelet és megbecsülés övezi. Eleinte a személyisége és embersége ragadta meg a szurkolókat, majd szakvezetőként is bizonyított. Azokat az értékeket, amelyeket átadott nekem, tovább akarom vinni és hasznosítani, mert szeretnék hasonlítani rá. Büszkeséggel tölt el, amit elért és ahogy viszonyulnak hozzá Magyarországon” – tette hozzá a vízilabdázó az édesapja sikereiről.

Simone Rossi megerősítette, nagyon jó döntés volt Magyarországra igazolnia, melyet már korábban is tervezett, de akkor nem keresték, így maradt hazájában. A sportoló nyáron egyéves szerződést kötött a budapesti csapattal, még nem dőlt el, hogy hosszabb távra is marad-e a klubnál.