Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított tehetséges középpályásával a VfB Stuttgart! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy meghosszabbította középpályása, Enzo Millot szerződését.

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

Az idei szezonban remeklő VfB Stuttgart gárdája a mai nap folyamán hivatalos oldalán bejelentette, hogy meghosszabbították Enzo Millot szerződését. A támadó középpályás 2021 nyarán került a sváb alakulathoz, azóta pedig fokozatosan egyre meghatározóbb szereplőjévé vált a csapatnak. Millot már az előző idényben is fontos kiegészítő szerepet töltött be a keretben, ahol minden sorozatot figyelembe véve 1162 percet kapott a bizonyításra. Az idei szezonban viszont Millotnak sikerült szintet lépnie, és már szinte kihagyhatatlan elemévé vált a kezdőcsapatnak, amit jól mutat, hogy már a szezon felénél több időt töltött a pályán, mint az előző idényben. A francia futballista teljesítményét pedig a klub most egy új szerződéssel hálálta meg, amire lassan szükség is volt, tekintve, hogy a korábbi megállapodása 2025 nyaráig kötötte őt a csapathoz. Ezt a kontraktust toldották meg most a felek 2028 nyaráig, ami azt jelenti, hogy még további 3 szezonon keresztül számolhatnak a tehetséges középpályással.

Enzo Millot a Stuttgart színeiben eddig 52 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 7 gólpasszig jutott. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a transfermarkt.