Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Betörtek a Newscastle United középpályásának otthonába a Manchester City elleni meccs alatt

Ahogy arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójában a Manchster City hátrányból felállva 3-2-re nyert a Newcastle United otthonában. A hazaiak játékosa, Joelinton azonban nem csak a mérkőzés miatt lehetett ideges, hiszen a meccs alatt kirabolták az otthonát. 

Photo by Stu Forster/Getty Images)

A Newcastle középpályása, Joelinton házába betörtek a Manchester City elleni szombati Premier League-meccs alatt. A 27 éves brazil válogatott játékos jelenleg sérült, de jelen volt a St. James’ Parkban, amikor biztonsági riasztást kapott a telefonjára.

A rendőröket a város északnyugati részén található Darras Hallban lévő házhoz vezényelték ki, de az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A rendőrség a lakosságtól kért információkat, a nyomozás folyamatban van.

A Northumbria Police szóvivője elmondta:

“Szombaton nem sokkal este fél nyolc előtt a rendőrségre egy aggódó háztulajdonostól érkezett hívás, aki arról számolt be, hogy három férfi tartózkodik a házukban. Szerencsére a lakástulajdonos nem volt otthon, de biztonsági riasztást kapott a telefonjára, és azonnal jelentette azt a rendőrségnek. A rendőröket a helyszínre vezényelték, azonban a feltételezett elkövetők elmenekültek a helyszínről. A nyomozás továbbra is folyamatban van, és arra kérünk mindenkit, aki információval rendelkezik, hogy lépjen kapcsolatba velünk.”

A múlt hónapban Jack Grealish ingatlanjába törtek be, miközben a Manchester Cityvel az Everton ellen játszott.