Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fellázadt az olasz klub elnöke a játékvezetők ellen

A Napoli 2-1-es győzelmet aratott a Salernitana ellen, melyet követően a vendégek első embere alaposan kiakadt a játékvezetésre…

(Photo by Ivan Romano/Getty Images)

A Salernitana elnöke, Danilo Iervolino a Napoli elleni vereség után nyilvánosan kiakadt a játékvezetőre, és azonnali változásokat követelt:

“Azt akarjuk, hogy cseréljék le az összes játékvezetőt. A fejétől bűzlik a hal, úgyhogy elkerülhetlenné vált, hogy lemondjon a bíróküldésért felelős személy, Gianluca Rocchi. Nincsenek szavaim arra a botrányos játékvezetésre, amit Nápolyban tapasztaltunk. A Nwankwo Simy elleni szabálytalanság miatt tizenegyest kellett volna kapnunk, Diego Demme pedig faultolta Loum Tchaounát a Napoli gólja előtt.”

“Nem csak tiszteletet akarunk, hanem igazságot is magunknak, illetve az összes olyan csapatnak, amelyet a félprofi bírók sújtanak az ítéleteikkel a bennmaradásért vívott harcban. A bírók az egyetlen félprofi szereplői ennek a sportágnak. Profi játékvezetőket akarunk, mert a mostani bírók hozzáállása nagyon káros. Úgy fognak bevonulni a történelembe, mint a legrosszabb olasz bírók” – tette hozzá a klubvezető.

Újabb vereségével a Salernitana továbbra is sereghajtó a Serie A-ban, miután már sokadszor hullajtott értékes pontokat a mérkőzések utolsó perceiben.