Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: újra munkába állt a Pécsi MFC edzője

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Pécsi MFC tájékoztatást adott egészségügyi problémákkal küzdő vezetőedzője állapotáról…

A Pécsi MFC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a csapat tavaly novemberben kinevezett vezetőedzője, Kulcsár Árpád agyvérzését követően újra munkába állhatott és edzéseket tart játékosainak.

“Istenigazából kisebbfajta agyvérzésen vagyok túl, emiatt az elmúlt hetekben kórházi ápolásra szorultam. Szerencsésnek mondhatom magam abból a szempontból, hogy ez a típusú agyvérzés jóindulatú és semmifajta komolyabb utóhatása nincsen” – adott tájékoztatást a vezetőedző.

“Jó ideje hazaengedtek, fokozatos terhelés mellett visszatérhetek a normális életbe és a mindennapi munkába. Bevallom, a hozzám közelállók jobban megijedtek, mint én, de mindenkit megnyugtatnék, hogy mostanra már teljesen jól vagyok. Köszönöm mindazoknak, akik aggódtak értem!” – tette hozzá a tréner.

Az edző csapata eddigi egyetlen téli felkészülési mérkőzésén sem ülhetett le a kispadra, de a Kozármisleny elleni találkozó előtt már bement az öltözőbe a játékosokhoz és a napokban edzést is tartott nekik, így egyre jobb egészségi állapotban van.

Kulcsár elárulta, tervei szerint jövő héten megerősödve, egyúttal teljes elánnal visszatér a csapat élére, hogy a szakmai stábbal közösen folytassa a munkát annak érdekében, hogy a PMFC NB II-es labdarúgócsapata a tavasz folyamán céljai mellett játékban is előrelépjen.