Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: újabb mérkőzést vesztett el a Besiktas – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) 23. fordulójának vasárnapi játéknapján a várakozáson alul teljesítő Besiktas a középmezőnyben tanyázó Sivassporhoz látogatott…

(Photo by Serhat Zafer/Anadolu via Getty Images)

A Sivasspor meglepetésre egy korai villanás jóvoltából 1-0-ra legyőzte a továbbra is gyengélkedő Besiktast. A hazaiak nagy lendülettel kezdték az összecsapást, és több kimaradt lehetőség után a hatodik percben már meg is szerezték a vezetést, amikor Rey Manaj tizenhatoson kívüli átlövését Destanoglu képtelen volt hatástalanítani. A folytatásban a Besiktasnak lett sürgősebb, a hazaiak azonban különösen nagyobb megerőltetés nélkül távol tartották őket a kapujuktól. A szünet után egyre inkább állandósult a vendégek fölénye, ám a Besiktas kevés minőségi lehetőséget tudott kidolgozni, az ellenfél kapuja előtt rendre elfogyott a tudomány. Végül nem is tudtak kiegyenlíteni, így újabb meccset vesztettek el a néhány hete kinevezett Fernando Santoszal, és az utolsó három mérkőzésen gólt sem szereztek.

A negyedik helyezett Besiktas egyre nagyobb hátrányt szed össze a mezőnytől elszakadó első két helyezett mögött, akiknek már most bottal üti a nyomát.

Sivasspor – Besiktas 1-0 (1-0)
Gólszerző: Manaj (6.), ill.

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore