Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Az első 15-20 percben kicsit be volt húzva nálunk a fék”

A Ferencváros 3-1-es győzelmet aratott a Kisvárda vendégeként a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) első tavaszi, 18. fordulójában…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics a lassabb kezdés ellenére elégedetten értékelte csapata teljesítményét:

“Ez volt az első mérkőzésünk, megkezdtük a bajnokság második szakaszát, ráadásul három pontot szereztünk, ami jó eredmény. Az első 15-20 percben kicsit be volt húzva nálunk a fék, sok helyzetet hagytunk ki, utána viszont magunkra találtunk, megszereztük a vezetést, illetve Pesics révén tovább növelhettük volna az előnyünket. Sajnálatos a második félidőben szögletből kapott gól, nem szeretek rögzített helyzetből gólt kapni. Az ilyen szituációkra a jövőben jobban kell figyelnünk.”

“Szeretnék köszönetet mondani a Kisvárdának, egyben gratulálni is az ellenfélnek, valamint a kisvárdaiak vezetőedzőjének is. Ez volt az első meccsünk februárban, de még jónéhány találkozó vár ránk. Örülök, hogy Loncar és Habib Maiga az elejétől kezdve a pályán volt, de boldog vagyok, hogy a sérülése után újra becserélhettem Varga Barnabást, valamint bemutatkozhatott Kenan Kodro és Edgar Szevikjan is” – tette hozzá a szerb tréner.

A Ferencváros edzője újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a csapat leginkább mit profitálhat Kenan Kodro és Edgar Szevikjan érkezéséből, valamint Varga Barnabás visszatéréséből:

“Remélhetőleg sok gólt, ám az biztos, hogy több rotációs lehetőséget is jelent az ő érkezésük Habár három csatárról beszélünk, mindhárom játékos különböző stílust képvisel. Eredményes szereplést várok tőlük, hiszen szükségünk is van sok gólra. Akár 50 gólt is szívesen látnék tőlük, hiszen ahhoz, hogy megnyerjük a kupát, a bajnokságot és helyt álljunk a nemzetközi porondon is, szükség lesz jó teljesítményekre” – fogalmazott Sztankovics.

Győzelmével a Ferencváros átvette a vezetést a vasárnap pályára lépő Pakstól a tabellán.