Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hamarosan aláírja új szerződését az Aston Villa támadója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint hamarosan aláírja új szerződését az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttesének támadója, Leon Bailey.

(Photo by Alex Dodd – CameraSport via Getty Images)

Az angol sajtó legfrissebb beszámolói alapján az Aston Villa vezetősége közel áll ahhoz, hogy megállapodjanak támadójukkal, Leon Bailyvel a szerződése meghosszabbításáról. A jamaikai futballista számára nem indult túl jól a birminghami kaland, az első két szezonjában nem tudta azt a teljesítményt hozni, mint amit korábban a Bayer Leverkusennél produkált. Unai Emery kinevezése óta azonban egyre jobban javult a teljesítménye, a most futó szezonban pedig már a csapat egyik kulcsfigurájává nőtte ki magát, amit jól mutat a 31 meccsen elért 10 gólja és 9 gólpassza. A beszámolók alapján a 26 éves játékos kiváló teljesítményét egy új szerződéssel hálálná meg a klub vezetősége. Baileyt a jelenlegi megállapodása 2025 nyaráig köti a Villához, amit a források szerint legalább 2028-ig meghosszabbítanának, plusz a játékos fizetését is megemelnék. A hírek szerint Bailey is jól érzi magát a csapatnál, így a megállapodásra még a szezon végéig sor kerülhet a felek részéről.

Leon Bailey 2021 nyarán került az Aston Villához, akik 32 millió eurót fizettek érte a Bayer Leverkusennek. A klub színeiben azóta 85 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 16 gólig és 15 gólpasszig jutott. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.