Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: új szerződést ajánlana támadójának az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese szeretne szerződést hosszabbítani támadójával, Luka Joviccsal.

(Photo by Getty Images/Getty Images )

Egyre inkább kezd ismét egyenesbe állni Luka Jovic pályafutása. Az egykor az Eintracht Frankfurtnál szárnyaló, majd a Real Madridnál elbukó támadó ugyanis egyre jobb formába lendül az AC Milan csapatánál. A szerb csatár legutóbb épp a hétvégi, Frosinone elleni bajnokin lőtt 3 pontot érő találatot, ami már nem az első fontos gólja volt a piros-feketék mezében. A Milan szabadügynökként szerezte meg Jovicot, akivel a most futó idény végéig szóló szerződést kötöttek, de a megállapodás tartalmaz három darab egy évre szóló hosszabbítási opciót. A hírek szerint ugyanakkor a Milannál olyannyira elégedettek a 26 éves támadó teljesítményével, hogy készek lennének vele a következő három évre, azaz egészen 2027 nyaráig szerződést hosszabbítani. A beszámolók alapján Jovic is jól érzi magát Milánóban, így akár a következő hetekben pont kerülhet az ügy végére.

Luka Jovic ebben a szezonban 19 találkozón lépett pályára a Milan színeiben, összesen pedig 721 percet kapott a bizonyításra, de ez is elég volt számára ahhoz, hogy összehozzon 7 gólt és 1 gólpasszt.