Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Borussia Dortmund végleg szerződteti a Chelsea-től kölcsönvett védőt! – sajtóhír

Ekrem Konur információi alapján a nyári átigazolási időszak folyamán végleg szerződtetni kívánja a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund a Chelsea-től télen kölcsönvett fiatal holland védőt…

Ekrem Konur beszámolói szerint a Borussia Dortmund végérvényes szerződtetni akarja a Chelsea holland védőjét, Ian Maatsent. A BVB a téli transzfer időszak során vette kölcsön a fiatal holland hátvédet, akinek a teljesítményével eddig maximálisan elégedettek a német csapatnál. A megállapodás egyébként nem tartalmazott a felek között vételi opciót, ennek értelmében a Dortmund képviselőinek külön kell majd leülniük tárgyalni a Chelsea vezetőivel Maatsen kapcsán. A holland védőt egyébként 2026-ig köti szerződés az angol klubhoz, a transfermakt pedig 20 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Ian Maatsen a Borussia Dortmundnál eddig mindig a kezdőben kapott lehetőséget Edin Terzic vezetőedzőtől, szám szerint ez 5 bajnoki találkozót jelent, ezeken pedig 2 gólpasszt osztott ki a fiatal védő. Pályafutása során több angol csapatnál megfordult kölcsönben, nevezetesen a Charltonnál, a Coventrynél és a Burnleynél.