Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: ismét súlyos sérülést szenvedett a Frankfurtnál kölcsönben szereplő támadó! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese hivatalos oldalán közzétette, hogy súlyos sérülést szenvedett a csapatnál kölcsönben szereplő támadó, Sasa Kalajdzic.

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

Kalajdzic a téli átigazolási időszakban érkezett kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz a Wolverhampton csapatától. Az osztrák támadó angliai karrierje nem alakult túl fényesen, hiszen első szezonjában a debütálása során elszakadt az elülső keresztszalagja, ami miatt a teljes idényt ki kellett hagynia. A most futó szezonra már teljesen felépült, azonban nem kapott sok játéklehetőséget Gary O’Neiltől. Mindezt jól mutatja, hogy Kalajdzic 13 alkalommal összesen 282 percet tölthetett a pályán, igaz ez is elég volt számára, hogy 3 gólt szerezzen. Kalajdzic számára ideális megoldásnak tűnt a frankfurti lehetőség, hiszen szerette volna visszaverekedni magát az osztrák keretbe az idei Európa-bajnokság kezdetéig. Ezek az álmok azonban szertefoszlottak, miután a Frankfurt hivatalos oldalán tudatta, hogy a Freibrug ellen megsérülő támadó kereszt- és oldalszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében, ami miatt hosszú időre harcképtelenné vált.

Kalajdzic számára tehát rendkívül gyorsan véget ért a frankfurti kaland, ahol 6 meccsen összesen 394 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.