Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított meghatározó játékosával a Crystal Palace! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított meghatározó középpályásával, Cheick Doucouréval.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Doucouré 2022 nyarán érkezett a Crystal Palace csapatához, ahol első szezonjában rögtön a londoni klub kulcsfigurájává vált, amit jól mutat, hogy minden sorozatot figyelembe véve mindössze 6 meccsen nem lépett pályára. A most futó idényben viszont a mali középpályás többször is sérüléssel bajlódott, november óta pedig nem is tudott pályára lépni Achilles-ín szakadás miatt. A sok kihagyás ellenére, főképp az előző szezonban nyújtott teljesítményére építve a vezetőség végül úgy döntött, hogy szeretnének szerződést hosszabbítani Doucouréval, akivel sikerült is dűlőre jutniuk, a klub ugyanis hivatalos közleményben tudatta, hogy a középpályás új szerződést írt alá a csapattal, ami 2029 nyaráig szól.

Doucouré ezzel az ötödik Palace játékos lett ebben a szezonban, aki új szerződést írt alá Sam Johnstone, Eberechi Eze, Michael Olise és Jordan Ayew után.

Cheick Doucouré a Crystal Palace színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólpasszt jegyzett.