Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: jól halad Jude Bellingham felépülése, de még kétséges a játéka a hétvégi bajnokin

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása, Jude Bellingham úgy tűnik, továbbra sem áll készen arra, hogy visszatérjen a pályára.

 (Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

Továbbra is kérdéses a Real Madrid középpályásának, Jude Bellinghamnek a játéka csapata szombati, Valencia elleni La Liga-mérkőzésén, mivel még mindig nem épült fel teljesen a bokasérüléséből. A 20 éves játékos még nem tért vissza a csoportos edzésekre, és a rehabilitációja során fizioterápiás, konditermi és uszodai munkát végez. Kétséges, hogy a hétvégi, valenciai meccsen szerepelhet a madridiak keretében.

Bellingham a Girona ellen február 10-én elszenvedett bokaficam óta nem léphetett pályára, és eredetileg a madridiak március 6-i, RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára tervezték a visszatérését.

Bellingham kétszer is betalált, mielőtt a hónap elején a Girona ellen megsérült, és ezzel a nyári átigazolása óta 29 mérkőzésen 20 gólt szerzett Madridban. Sérülése miatt a Real legutóbbi három mérkőzésén nem léphetett pályára.