Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: nem komoly a sérülése, még a szezon vége előtt visszatérhet Ederson

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City kapusa, Ederson ott lehet csapatával az idény hajrájában. 

(Photo by MI News/NurPhoto via Getty Images)

A Manchester City kapusa, Ederson várhatóan még a szezon vége előtt visszatérhet, miután a vizsgálatok kimutatták, hogy nem szenvedett súlyos sérülést a Nottingham Forest ellen.

A 30 éves játékost a City vasárnapi, 2-0-s győzelménél a félidőben le kellett cserélni, miután összeütközött a Forest védőjével, Willy Bolyval, majd bal karját bekötve látták távozni a City Groundról. Pep Guardiola kezdetben nem tudott tájékoztatást adni a sérülés súlyosságáról, de azt mondta, hogy “nem néz ki jól”.

Ederson továbbra is kérdéses a City szombati, Wolverhampton Wanderers elleni Premier League-mérkőzésén, de ezen túl a City utolsó három mérkőzésén visszatérhet a Premier League bajnoki címéért folytatott küzdelemben.

Guardiola csapatának a Fulham és a Tottenham Hotspur elleni idegenbeli meccset kell átvészelnie, mielőtt a West Ham United ellen játszik a szezon utolsó napján, május 19-én. A City egy ponttal van lemaradva a Premier League listavezető Arsenal mögött, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Mikel Arteta csapatánál.

A City ezt követően a Wembleyben fejezi be a 2023/24-es idényt a Manchester United ellen a május 25-i FA-kupa-döntőben.