Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: véget ért Timo Werner és Ben Davies szezonja!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese az idény utolsó heteiben nem számíthat két játékosára, Timo Wernerre és Ben Daviesre.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Ange Postecoglou, a Tottenham gárdájának menedzsere legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Ben Davies, illetve Timo Werner sem tud már pályára lépni ebben a szezonban. A német támadó a tél folyamán érkezett kölcsönbe a Spurshöz, és azóta összesen 14 meccsen léphetett pályára, amelyeken 2 gólig és 3 gólpasszig jutott. Werner számára a szezon végét az Arsenal elleni észak-londoni derbi jelentette, ahol a 30. percben kellett lecserélni őt. Azóta az orvosi vizsgálatokból kiderült, hogy a 28 éves játékosnak a combhajlítója sérült meg, ami miatt ebben a szezonban már nem számolhatnak vele.

Postecoglou ezen kívül Ben Daviesről is szót ejtett, aki szintén az Arsenal elleni rangadón sérült meg. A tréner vele kapcsolatban nem közölte, hogy pontosan milyen sérülést szenvedett, de az biztos, hogy ebben az idényben már ő sem léphet pályára. Davies kiesése azért is lehet probléma Postecoglou számára, mert ő helyettesítette a védelem szélén a már korábban kidőlő Destiny Udogiet.