Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik a Ferencváros edzője, elfogadta egy másik csapat ajánlatát – sajtóhír

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a Ferencvárost a MOL Magyar Kupa szerda esti döntőjében, és története során először hódította el a trófeát…

Az M4 Sport információi szerint a Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics a csütörtöki napon közölte a Ferencváros vezetőségével, hogy elfogadta egy másik klub ajánlatát és távozik a zöld-fehérektől.

A zöld-fehérek elnöke, Kubatov Gábor már a Ferencváros 125. évfordulóján elárulta, a szerb tréner szerződésében négy havi fizetéséről szóló kivásárlási összeg szerepel, így ennyit kell fizetnie a szolgálataiért az őt kinevező klubnak.

Kubatov Gábor klubelnök korábban azt mondta, elképzelhető, hogy Olaszországból visszautasíthatatlan ajánlatot kap majd a vezetőedző, ezért nem lehet teljesen váratlan a helyzet a Fradinak.

Sztankovics korábban a Crvena zvezdánál és az olasz Sampdoriánál dolgozott trénerként. Játékosként nyert Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot az Internazionaléval 2010-ben, a Lazióval pedig Kupagyőztesek Európa Kupáját (KEK) és Európai Szuperkupát 1999-ben. 1998 és 2013 között 103-szor szerepelt a jugoszláv, a szerb-montenegrói és a szerb válogatottban, 15 gólt szerzett.

Edzői karrierjét 2014-ben kezdte, legnagyobb nemzetközi sikere, hogy a 2020–2021-es kiírásban a Crvena zvezdával továbbjutott az Európa-ligában a csoportkörből, és a 32 között búcsúzott.