Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: új edzővel vág neki a Sevilla a következő szezonnak! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy nem hosszabbítják meg az idény végén lejáró szerződését a csapat edzőjének, Quique Sánchez Floresnek.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Jesús Navas szerződéshosszabbítása mellett egy másik fontos bejelentést is tett a tegnapi nap folyamán hivatalos oldalain a Sevilla együttese, mégpedig azt, hogy a következő szezonban nem Quique Sánchez Flores fogja irányítani a csapatot. Az 59 éves szakember december közepén vette át a klub irányítását, amely akkor még úgy tűnt, hogy komoly harcban lehet a kiesés elkerüléséért, de Sánchez Flores vezetésével ezt a veszélyzónát viszonylag gyorsan el tudta hagyni az andalúz alakulat. Az utóbbi hetekben azonban két olyan vereséget is elszenvedett a csapat (3:2 Villarreal, 0:1 Cádiz), amelyet követően a vezetők úgy gondolták, hogy nem a rutinos szakvezető az ideális jelölt arra, hogy a továbbiakban is ő irányítsa a csapatot, így úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a most futó idény végén lejáró szerződését.

Quique Sánchez Flores eddig 23 mérkőzésen ült a Sevilla kispadján, amelyeken 10 győzelmet, 4 döntetlent és 9 vereséget könyvelhetett el. A bajnokságból hátralévő utolsó két fordulóban még az Athletic Bilbao elleni idegenbeli, és a Barcelona elleni hazai mérkőzésen irányíthatja a csapatot.