Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a Villarreal támadóját szemelte ki az Atlético Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid együttese szeretné leigazolni a nyár folyamán a Villarreal támadóját, Alexander Sörlothot.

(Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb beszámolói alapján az Atlético Madrid vezetősége a nyár folyamán mindenképp szeretne frissíteni a támadósorán. Az elég biztosnak tűnik, hogy a “Matracosok” szeretnének megválni a nyáron Memphis Depaytól, de rajta kívül Álvaro Morata jövője is bizonytalan a csapatnál. A hírek szerint a fővárosi csapat frissítés gyanánt a góllövőlistát vezető, a Real Madrid ellen mesternégyest jegyző Alexander Sörlothot szemelte ki első számú célpontként, aki kiváló szezont produkál, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 40 mérkőzést követően 26 gólnál és 6 gólpassznál jár.

A hírek szerint amennyiben a Sörloth transzfer nem tud megvalósulni, úgy az Atlético a góllövőlista második helyezettjét, a Girona remeklésében kulcsszerepet vállaló Artem Dovbykot szeretné a csapathoz csábítani. Mindenesetre akármelyik támadót is sikerül meggyőzni a klubváltásról, egyikük megszerzése sem lesz olcsó tétel a “Matracosok” számára, hiszen mindkettőjüket 2028 nyaráig köti az élő szerződése jelenlegi klubjához.